Pohjolan kurapyöräilijät on toimiva matkaenduroyhteisö

Joko sinä olet tutustunut mukavaan matkaenduroyhteisöön, eli Pohjolan kurapyöräilijöihin? Tutustutaanpa hieman lisää! Pohjolan kurapyöräilijät haluavat helpottaa tavallisen enduromiehen tai -naisen elämää tekemällä tunnetuksi loistavaa harrastusta matkaenduroiden parissa.

Pohjolan kurapyöräilijät järjestävät mukavia kokoontumisia, matkoja ja erilaisia ajotapahtumia jäsentensä kesken. Tiiviillä, toimivalla ja elinvoimaisella moottoripyöräyhteisöllä on internetissä oma keskustelufooruminsa, johon pitää rekisteröityä ottaakseen osaa foorumilla käytävään aktiiviseen keskusteluun. Foorumin tekstejä ja erilaisia osioita voi lukea ilman rekisteröitymistä, ja mielenkiintoisia keskusteluita löytyy muun muassa seuraavilta alueilta:

  • Tekniikka ja näpertämien
  • Ilmoituksia tulevista kokoontumisista ja hauskoja sekä opettavaisia reissutarinoita pyörän selässä
  • Matkaenduroiden esittelyä ja vertailua
  • Omia pyöräprojekteja
  • Vertailua ja keskustelua renkaista sekä mahdollisuus kimppatilauksiin
  • Tarvikkeita, osia ja varusteita

Iloista ja monipuolista keskustelufoorumia ylläpidetään mainostuloilla, yhteisillä talkootöillä ja fanituotteiden satunnaisella myynnillä. Jokainen foorumille rekisteröitynyt saa antaa sekä kiitosta että halutessaan myös rakentavaa palautetta foorumin aiheista. Kaikenlaisia harrastukseen liittyviä ajankohtaisia ja asiallisia kysymyksiä saa myös luonnollisesti esittää.

Pyörän hankintaa ja läheltä piti -tilanteita

Moottoripyöräilyn suosio on viime vuosina entisestään kasvanut. Turvallisuusasioihin kiinnitetään nykyään jo ennalta entistä enemmän huomiota. Perusasioina on aina, että kuljettajalla on päässään kypärä ja yllään asianmukainen ajoasu ajohanskoineen, saappaineen ja erilaisine suojineen. Vastuullisuus muita liikenteessä kulkevia kohtaan on myös tärkeää, joten turvallisuushakuisuus on jokaisen pyörää hankkivan mielessä jo ennen ostopäätöksen tekoa. Kuljettajat kiinnittävät nykyään entistä enemmän huomiota paitsi oikeaan tilannenopeuteen, myös niin sanottuun ”ennakoivaan ajoon”, jolloin on helpompi toimia esimerkiksi nopeasti eteen tulevissa jarrutustilanteissa.

Pohjolan kurapyöräilijöiden sivustolla on monia huikeita kuvia sekä erilaisista yhteisistä ajotapahtumista että esimerkiksi yksittäisen kuljettajan laittamia pyörän selässä -lomakuvia. Pohjolan kurapyöräfoorumilla voi äänestää vaikkapa Vuoden Matkaendurokuvaa, joten ei muuta kuin rekisteröitymään kyseiselle foorumille ja äänestämään suosikkikuvaansa monien huikeiden otosten joukosta.

Kurapyöräilijät keskustelevat kaikesta matkaenduroon liittyvästä, joten foorumin sisältö yksilöllisine mielipiteineen ja kokemuksineen on todellinen aarreaitta moottoriurheilun harrastajalle. Tietoa ei ole milloinkaan liikaa, joten tärkeät vinkit varusteista ja pätevät ohjeet tekniikkaongelmiin ovat enemmän kuin kullanarvoisia. Markkinat ovat pullollaan erilaisia pyörämerkkejä, joten mikä olisi aloittelevalle matkaenduron harrastajalle se parhain? Anna kokeneiden ja asiantuntevien ammattilaisten auttaa – liity siis jo tänään jäseneksi Pohjolan kurapyöräilijät -foorumille verkossa.